Selfnessverblijf

De Orsmolen wil ruimte geven aan iedereen die even tijd wil maken voor zichzelf.
Even weg uit de dagdagelijkse sleur, om midden in het groen en aan het water, de eigen natuur en ontspanning terug te vinden.

Een uitnodiging in verbinding met de omgeving:

De renovatie van de gebouwen en aanleg van de tuinen sluiten aan bij de authentieke stijl en de natuurlijke biotoop – nabij liggende rivier de Berwijn, Alserbos, holle wegen, Grand Route 5 / Pieterspad,

Een uitnodiging in verbinding met de  tijd:

Het unieke kader van de Orsmolen respecteert heden en verleden door het gebruik van natuurlijke kleuren, antieke meubelen, unieke schilderijen, dit alles in combinatie met praktische, hedendaagse materialen.

Een uitnodiging in verbinding met de ander:

Orsmolen biedt plaats projecten, workshops en evenementen in bijzonder gericht op persoonlijke ontwikkeling, groepsorganisatieontwikkeling en socio-maatschappelijke betrokkenheid.

Een uitnodiging in verbinding met onszelf:

Orsmolen biedt een open deur, een creatief welkom dat is terug te vinden in ‘eigen-wijze’ service, ontvangst en keuken. Teamleden van de Orsmolen creëren ieder op eigen wijze een deel van de molen. Inrichting, interieur en keuken staan steeds onder invloed van de creatieve geest van het Orsmolen team.